Hirdetés

Alan Dean Foster: Transformers

|

A hatalmas sikerű mozifilm hivatalos regényváltozata…

Hirdetés

 

Réges rég egy távoli bolygón éltek, a Cybertronon. Világuk pusztasággá változott abban a háborúban melyet a káosz seregei, az Álcák és a szabadság őrei, az Autobotok vívtak. Hogy fajukat megmentsék az örök pusztulástól, a Földre érkeznek, hogy megkeressék a Létszikrát (a filmben Örökszikra) és segítségével mentség meg fajukat. Köztünk járnak, némán várakoznak a pillanatra, hogy felfedjék magukat. Az Álcák mindenre képesek, hogy megszerezzék a hatalmas erejű Létszikrát. Nem érdekli őket az emberek élete, számukra csak a Szikra fontos. Csak az Autobotok és egy csapatnyi ember áll az útjukban. A föld sorsa rajtuk áll vagy bukik.
A könyv szerzője az egyik legismertebb amerikai sci-fi, és forgatókönyvíró. Olyan filmek megírásában vett részt, mint a Star Wars sorozat, az első Star Trek film, a nyolcadik utas: a Halál. Ezen kívül számos sci-fi regénye írója.
Jelen könyvét 2007-ben írta, amit még ugyanabban az évben Novák Gábor lefordított és a Gold Book égisze alatt meg is jelent. Kellemes szórakozást hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.