Hirdetés

Alan Dean Foster – Transformers: A múlt árnyai

|

A nagy sikerű mozifilm előzménye…

Hirdetés

 

Az Északi sarkvidék jege alatt találtak valamit. Feltehetőleg földön kívüli eredetű. Fejlettsége mellett az emberi technológia eltörpül, de a szerkezet titkainak megfejtése évezredekkel előre lendítheti az emberi technika fejlődését. A rejtélyes gépezet eredetének vizsgálatára egy expedíciót indítanak a világűrbe. Azonban egy váratlan hiba miatt a Ghost I. legénysége az űr ismeretlen része felé sodródik. Vészjelzésük eljut annak a fajnak a tagjaihoz, akiket kerestek, az Autobotokhoz. A hatalmas robotszerű lények is keresnek valamit. A keresett tárgy a Létszikra, aminek a segítségével megmenthetik szülő bolygójukat, Cybertront. Rajtuk kívül az űrlények még egy csoportja keresi a Szikrát. Ők az Álcák. Céljuk, hogy a Szikra segítségével valósítsák meg saját, gonosz céljaikat. Az ősidők óta ellenségeskedő géplények ismét megmérkőznek egymással, ahol egyetlen cél hajtja a feleket: az ellenség teljes elpusztítása…
A könyv eredeti címe Tranformers-Ghost of Yesterday és 2007-ben jelent meg. Magyar nyelvre Békési József fordította és a Gold Book kiadó adta ki. Kellemes szórakozást hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.