Hirdetés

Alkonyatból a búra alá

|

Stephen King: A Búra alatt című könyvéből tévésorozat készül, melynek egyik szerepére az Alkonyat filmváltozatából ismert Rachelle Lefevre-t választották.

Hirdetés

 

Stephen King rendkívül hosszú (a magyar kiadásban majdnem 1500 oldal!) és érdekes regényéből, A Búra alatt című könyv alapján még az idén tévésorozatot készít a CBS. A sorozatban szerepet kapott Rachelle Lefevre színésznő is, aki leginkább Stephenie Meyer Twilight és New Moon című könyveinek filmváltozatából, Victoria megformálójaként ismert. (Az Eclipse-ben Bryce Dallas Howard váltotta fel Lefevre-t.)

Rachelle Lefevre A Búra alatt című sorozatban Julia-t, a céltudatos újságírónőt alakítja, aki – több sorstársával együtt – egy áthatolhatatlan búra alatt reked Chester’s Mill-ben, egy álmos amerikai kisvárosban.

A sorozat első részét 2013. június 24-én sugározza a CBS az Egyesült Államokban – írja a shortlist.com – de azt még nem jelentették be, hogy az Egyesült Királyságban mikor kerül a képernyőre King művének feldolgozása.

 

A Búra alatt című regényről ITT írtunk kritikát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.