Hirdetés

Andreas Gössling: 333 – A démonkapu

|

Pokolbéli démonok, titokzatos társaságok, varázslattal teli rituálék és egy beteljesedő ősrégi átok. Nem éppen tartoznak a megszokott szünidei dolgokhoz egy 15 éves kissrácnál.

Hirdetés

 

Damian még csak nem is sejtette, hogy mágusok, szabadkőművesek és alkimisták leszármazottja. Nem hitte volna, hogy a misztikus ősi rituálék és varázslatok ma is működnek, sőt ugyanolyan erővel. Azt pedig végképp nem hitte volna el, hogy egy 333 éves, beteljesedni készülő átkot, mely a családját kínozza, neki kell hatástalanítania. Ahhoz, hogy ezt véghez tudja vinni, vissza kell mennie a múltba egy titokzatos varázstárgy segítségével. De ahogy az lenni szokott ezeket az átjárókat nem csupán az illetékes személyek használják…
„Andreas Gößling egy izgalmas cselekményű, gazdag nyelvezetű ifjúsági regényt alkot. Aki szereti a varázslatot, a feszültséget és a fantasy könyveket, örömmel fogadja majd ezt az ajándékot.”
A könyv 2010-ben jelent meg hazánkban az Egmont-Hungary kft. jóvoltából. Magyar nyelvre Bottka Sándor Mátyás fordította. Kellemes szórakozást hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.