Hirdetés

Új Assassin’s Creed könyvek jönnek!

|

Már csak pár hónap, és a kezünkbe vehetjük az új Assassin's Creed könyvsorozat első részét!

Hirdetés

Miközben alig bírjuk kivárni, hogy a Michael Fassbenderes Assassin's Creed film végre elstartoljon a mozikban, már azt is biztosan tudhatjuk, hogy a rajongók újra kalandozhatnak a múltban az Animus-szal - könyvformában legalábbis mindenképp.

Hirdetés

A Fumax Kiadó - akiknek már több Assassin's Creed kötet hazai megjelenését is köszönhetjük - bejelentette, hogy még idén ősszel a kezünkben tarthatjuk magyar kiadásban az új, Last Descendants névre keresztelt sorozat első részét, Matthew J. Kirby tollából.

A Last Descendants főszereplője Owen, aki azért akarja használni az Animust, hogy az ártatlanul börtönbe zárt és ott elhunyt édesapját tisztázhassa. A múltban kalandozva azonban ráakad az ún. Éden Szigonyára, amelyre a templomos rend és az orgyilkosok testvérisége is rá akarja tenni a kezét - a hajsza pedig elkezdődik…

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.