Hirdetés

Az Agave könyvheti programjai

|

A 83. Ünnepi Könyvhétre színes programokkal készül az Agave Könyvek.

Hirdetés

Június 7. és 11. között rendezik meg a 83. Ünnepi Könyvhetet, amin az Agave Könyvek is képviselteti magát. Az agaveblog.hu-n közzétett tájékoztatásuk szerint minden könyvükre 20% kedvezményt adnak.

A kiadó június 9-ére sok programot tervez. 15 órától Baráth Katalin dedikálja majd A borostyán hárfa című könyvét (egészen 16.30-ig), majd 17 órától Brandon Hackett tesziugyanezt Az ember könyvével, ráadásul lesz elektronikus dedikálás is. Utóbbi regény e-könyves megvásárlása esetén ajándékba adják a szerző korábbi, A poszthumán döntés című művét is.

Ezután következik a Könyvek Éjszakája, ahol Baráth Katalin nyomozós játékra invitál majd mindenkit, és kézbe adja egy rejtélyes eset megfejtésének kulcsát. Nem kell mást tenni, mint bejárni majd a Vörösmarty tér környékét, felfedezni régi házak elrejtett zugait, és bújni a köteteinket. A leggyorsabb megfejtők ajándékot kapnak, ám a kevésbé gyors, de szorgalmas detektívek is számíthatnak jutalomra - ők ajándékutalványt nyerhetnek.

Forrás: agaveblog.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.