Hirdetés

Az egyetemi könyvtár szülinapja

|

10 éves a Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtára. Az évfordulót ötnapos rendezvénysorozattal ünneplik.

Hirdetés

A február 21. és 25. között esedékes ünnepi hét apropója, hogy 2001-ben, a Debreceni Egyetembe integrálódott öt helyi egyetem és három főiskola könyvtárai is egyesültek, ezzel létrehozták a egyetemvárosban az egységes szervezetű, gazdálkodású és irányítású Egyetemi és Nemzeti Könyvtárat.
A jubileumi ünnepség nyitónapján, február 21-én 15 órakor az egyetem Díszudvarán az emlékezetesebb pillanatokat idéző fotókból, gasztronómiai plakátkiállításból valamint a könyvtár informatikai fejlődését bemutató anyagból nyílik majd tárlat.
Az egyhetes rendezvénysorozat az elmúlt tíz esztendő eredményei mellett betekintést nyújt a következő évek terveibe is. A Központi Könyvtár mellett, annak valamennyi egységében lesznek kiállítások, előadások, rendhagyó könyvtárlátogatások, bemutatók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.