Hirdetés

Az elrabolt Natasa 3000 napnyi szenvedése

|

Már négy éve annak, hogy az osztrák Natascha Kampusch megszökött elrablójától. A 22 éves lány egy önéletrajzi könyvben meséli el a Wolfgang Priklopil pincéjében eltöltött nyolc évet.

Hirdetés

Natascha segítségére két újságíró volt, hogy sikerüljön összeszedetten írnia fogságáról. A lányt tíz éves korában rabolta el Priklopil, megszöknie pedig csak tizennyolc évesen sikerült, mikor a férfi véletlenül nyitva hagyta az ajtót.

Az elrabló állítólag  néha még vásárolni is elvitte Natascha-t, így sokan találgattak, hogy miért csak nyolc év rabság után tudott megszökni. Egyesek szerint a lány Stockholm-szindrómában szenvedett és ezért tartott ennyi évbe, hogy ki tudjon használni egy kínálkozó alkalmat. Akármi is történt, a könyvből valószínüleg kiderül az igazság.

Natascha önéletrajzi könyve 3096 nap címmel jelent meg a német List kiadónál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.