Hirdetés

Az Év Könyvtára

|

Az elismerést tizennegyedik alkalommal osztotta ki a kultúráért felelős tárca - idén az Országos Idegennyelvű Könyvtár nyerte el a díjat.

Hirdetés

Az Év könyvtára címet Kálnoki-Gyöngyössy Márton kultúráért felelős helyettes államtitkár adta át ma az Országos Idegennyelvű Könyvtárban. Az egymillió forinttal együtt járó díjat minden évben a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat adó könyvtárnak ítélik.

Az OIK a címet a kiemelt figyelemmel kezelt minőségmenedzsmentjükért kapta - például fogyatékkal élőknek is elérhetővé teszik szolgáltatásaikat a könyvtár akadálymentesített épületében.  Az intézmény gyűjteménye is figyelemre méltó: csaknem 400 ezer, 146 különböző nyelven íródott dokumentumot őriznek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.