Hirdetés

Bemutatták a Napfényes Riviérát

|

Nem sokkal a megjelenés után hivatalosan is bemutatták Ferenczik Adrienne: Napfényes Riviéra című regényét Nyíregyházán.

Hirdetés

Ferenczik Adrienne a Napfényes Riviéra könyvbemutatóján

 

Hosszú hónapok várakozása után végre megjelent Ferenczik Adrienne írónő első könyve, a Napfényes Riviéra. A regény egy kisváros lakóparkjában játszódik, ahol egy új, titokzatos lakó felforgatja a szomszédok életét. A rejtélyes, vörös hajú nő múltja több házaspáréhoz is kötődik, akik mind olyan problémákkal, gondokkal küzdenek, melyeket az olvasó is könnyen a magáénak érezhet.

„Amikor elkezdtem olvasni a kéziratot, azt mondtam: te jó ég, ebben van valami!” – mondta el a könyvbemutatón Tamási Izabella, az Atlantic Press Kiadó szerkesztője, majd hozzátette: a regény annyira olvasmányos, hogy olvasás közben szinte megfeledkezett magáról a szerkesztésről.

 

 

A Napfényes Riviéra Endrei Judit ismert televíziós személyiség ajánlásával jelenik meg, aki a következőket írta róla: „Ferenczik Adrienne regénye finoman ironikus, az első betűtől az utolsóig szórakoztató, és telibe talál.”

Bár Ferenczik Adrienne-nek eddig csak a novellái jelentek meg, a Napfényes Riviéra koránt sem az egyetlen regény, ami az írónő megörvendezteti az olvasókat. Máris írja a következő könyvét, ami a tervek szerint a 2013-as Ünnepi Könyvhétre kerül a könyvesboltokba. Addig is, az olvasóknak itt lesz a Napfényes Riviéra, melyet Ferenczik Adrienne december 13-án, 17 órától, a nyíregyházi Korzó Bevásárlóközpont Libri könyvesboltjában dedikál. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.