Hirdetés

BRÉKING: A Fumax hozza el magyarul az utóbbi évek legjobb X-Men képregényét

|

Hickman legutóbbi mesterműve magyar fordítást kap.

Hirdetés

2019-ben alaposan felkavarta a port Jonathan Hickman X-Men rebootja, amely 2x6 füzetben indította újra a mutánsok világát a Marvel képregények lapjain. Hickman az utóbbi évek egyik-ha-nem-a-legnagyobb szupersztár írójának számít a Fantasztikus Négyes, Bosszúállók és Titkos Háborúk futásai után, jellegzetes mindfuck stílusjegyeit pedig a House of X (#1-#6) és a Powers of X (#1-#6) történetszálak is büszkén viselték.

Hirdetés

Azóta az X-Men csapatának újragondolása már több mint tíz különböző ágon folytatódott tovább önálló képregényfutások formájában, a szóban forgó HoX/PoX pedig mind a csavart narratíva, mind a karakterek és emocionális pillanatok szerelmeseinek kihagyhatatlan, kötelező darab.

Nos, ezúttal nemcsak az angolul tudók élvezhetik a sorsdöntő történetet, a Fumax kiadó friss bejelentése alapján ugyanis a szóban forgó, másfél éve párhuzamosan futó HoX és PoX szálak hat-hat füzetét magyar nyelven, egy mind a tizenkét epizódot magába foglaló kiadásban élvezhetik majd a rajongók idehaza, a tervek szerint már tavasszal. 

Valami készülődik a Földön a mutánsokat illetően, Charles Xavier ugyanis egy visszautasíthatatlan ajánlattal keresi fel a világ vezetőit, melyért cserébe egy önálló, autónom országot kér a mutánsok javára. És hogy ez miért is tud működni és hogyan lehet ez a terv betonbiztos a mutánsok számára? Nos, a választ ezúttal Moira MacTaggert életében kell keresni - ennél többet azonban nem árulhatunk és nem is akarunk - ezt a történetet tényleg minden X-Men rajongónak olvasnia kell.

Ha valaki esetleg attól tart, hogy több évtizednyi X-Men képregény ismeretének hiányában nem értené a történetet, aggodalomra semmi ok: "kívülállóknak" is tökéletesen megmagyaráz minden olyan háttérinfót a történet, ami szükséges lehet a teljes megértéshez.

A House of X és Powers of X 2019 végén gyakorlatilag minden héten több száz oldalnyi teóriát generált, ahogy hétről hétre megismertük ezt a komplex, szerteágazó történetet, mely megágyazott a mutánsok modern világának. Vétek lenne kihagyni!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.