Hirdetés

Charlaine Harris: Vérszag

|

A True Blood negyedik részében tovább bonyolódik Sookie, a gondolatolvasó pincérlány vámpíroktól nyüzsgő élete.

Hirdetés

 

A True Blood negyedik részében tovább folytatódnak Sookie Stackhouse, a gondolatolvasó pincérnő kalandjai. A természetfeletti lények közül még mindig a vámpíroké a főszerep, de egyre több egyéb mágikus teremtmény is csatlakozik a New Orleans-i történethez. Új fajként találkozhatunk a boszorkányokkal és a tündérekkel, akik tovább bonyolítják Sookie amúgy sem egyszerű életét.

 

Sookie még mindig nem tette túl magát teljesen vámpír szerelme, Bill csalfaságán és az azt követő szakításon – de aggodalomra semmi ok, a pincérlánynak nem kell sokáig keresgélnie, ha egy másik férfi karjaiban akar megvigasztalódni. Eric, az ötös körzet vámpír seriffje, Alcid, a nagydarab vérfarkas, és környékbeli alakváltó is szívesen megismerkedne közelebbről is a csinos pincérlánnyal.

 

Sookie problémai között azonban a sokadik helyre kerül szerelmi élete, mikor Eric-et megtámadják a boszorkányok, és amíg „lábadozik”, neki kell rá vigyázni. Az amúgy sem veszélytelen feladat mellé pluszban még bátyja, Jason miatt is aggódhat, akinek egyik pillanatról a másikra nyoma vész. Sookie pedig, akárhogyan is próbálkozik távol maradni a bajtól, ellenségeinek száma egyre csak szaporodik.

 

A Vérszag a többi True Blood kötethez hasonlóan kellemes, szórakoztató olvasmányt nyújt a vámpírtörténetek szerelmeseinek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.