Hirdetés

Cormac McCarthy: Nem vénnek való vidék

|

Egy zseniálisan izgalmas történet a méltán híres Az út című regény szerzőjétől…

Hirdetés

 

Bellt az öreg seriffet csak egy hajszál választja el a nyugdíjtól. A rend őreként eltöltött évek alatt megrendült a világba vetett bizalma, és mára már csak egyetlen dolgot tud biztosan, hogy szereti a feleségét. Egy utolsó ügyet kell még megoldania és neki is kezdhet a közösen eltöltött öreg napok megtervezéséhez. Azonban ez az ügy nem olyan egyszerű. A sors egy kegyetlen, hidegvérű gyilkost küld utolsó ellenfélként Chigurh személyében, aki ritkán szólal meg és kegyetlen módon gyilkol. Kettejük csatájába csöppen egy fiatalember, aki véletlenül néhány bűnöző porhüvelyére bukkan és rengeteg pénzre. Chigurh a fiatalember és a pénz nyomába szegődik, akinek ezzel végérvényesen felborul az élete.
A könyvből nagysikerű film is készült a Coen fivérek rendezésében. A főbb szerepekben Tommy Lee Jones, Javier Bardem és Josh Brolin láthatóak.
A kötet eredeti címe: No country for old men és 2005-ben jelent meg. Magyar nyelvre Bart István fordította és a Magvető kiadó adta ki 2008 elején. Kellemes időtöltést hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.