Hirdetés

Dan Brown: Az elveszett jelkép

|

Robert Langdon ismét egy olyan ügybe keveredik, aminek a szálai többfelé ágaznak, mint azt gondolnánk.

Hirdetés

 

Langdont, a szimbólumkutatót az utolsó pillanatban kérik fel arra, hogy tartson előadást Washingtonban, a Capitolium épületében. Amint megérkezik, egy rémisztő szimbólumokat tartalmazó, különös tárgyat találnak a Rotunda közepén. Langdon szerint a furcsa lelet egy ősi meghívó, amely a titkos ezoterikus bölcsesség rég elfeledett világába kalauzolja a megfejtőjét.
Amikor elrabolják mentorát, Peter Solomont, a híres filnatrópot és szabadkőművest, ráébred arra, hogy csak úgy mentheti meg barátja életét, ha elfogadja a meghívást és végigmegy az ösvényen, vezessen az bárhova is.
Langdon olyan ügybe keveredik, amelyben szabadkőműves titkok és sosem látott felfedezések terelik az egyetlen ép ésszel fel nem fogható igazsághoz.
A könyv eredetije 2009-ben jelent meg The Lost Symbol címen. Magyar nyelvre Bori Erzsébet fordította és a Gabo kiadó kínálatában jelent meg. Kellemes időtöltést hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.