Hirdetés

Danny Trejo szakácskönyvet dobott piacra

|

A taco- és fánkrecepteket remélhetőleg nem machetével kell elkészíteni!

Hirdetés

Az 1944-ben született mexikói-amerikai Danny Trejo élete vadregényes. A 76(!) éves, ma elsősorban filmes szerepeiről ismert Trejo gyerekkora nem volt könnyű, rossz társaságba keveredett, nagyon fiatalon drogozni kezdett, ez pedig mondhatni egyenes út volt a börtönbe. A Con Air - A fegyencjárat, a Desperado és a Machete sztárja többször is megjárta a fegyházakat, évekig alkoholizmussal és viselkedési nehézségekkel küzdött. Ma azonban már 42 éve tiszta.

Hirdetés

Ilyen hátszéllel még nehezebb érvényesülni Hollywoodban, de Trejónak ez vált a hasznára. Első filmes szerepét pont nagy "tapasztalata" miatt kapta, és lett a filmen dolgozó segítő-trénerből szereplő. Ez pedig beindította karrierjét és a Szökevényvonat (1985) után sorban kapta az újabb és újabb munkákat, mára pedig számtalan nagy sikerű film, és sorozatszerepek hada áll a háta mögött. A Los Angeles-i születésű Trejót azonban hazájában nem csak a mozivászonról és a kisképernyőről ismerik, a színész ugyanis pár évvel ezelőtt beindította saját étteremláncát.

2016-ban nyitott meg a Trejo's Tacos, ezt követte a Cantania, majd a Coffee & Donuts. Éttermei és ételei sikerét mutatja, hogy nyitott egy food truckot is, 2017-ben pedig a Los Angeles Times az év tíz kedvenc receptje közé választotta Trejo húsmentes, karfiollal készült tacoját. Akik esetleg szeretnék kipróbálni, milyen ízvilágot is képvisel a palettán Danny Trejo, azok számára most itt a lehetőség, ugyanis a színész idén piacra dobta első saját szakácskönyvét, a Trejo's Tacost.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.