Hirdetés

Darren Shan 4000 könyvet dedikál

|

Különleges meglepetéssel készül rajongóinak Darren Shan, az ifjúsági horror mestere.

Hirdetés

 

Darren Shan szeptemberben jelenteti meg zombis könyvsorozatának legújabb részét, a Zom-B Baby címre keresztelt kötetet. A megjelenés érdekessége, hogy az új regény 4000 példányát különleges, piros borítóval jelentetik meg - ezeket pedig a szerző mind dedikálja. A maratoni aláírásnak tegnap, vagyis augusztus 15-én kezdett neki Shan.

Az író zombis sorozata sajnos még nem jelent meg magyarul, pedig az Egyesült Királyságban a hamarosan megjelenő kötet már az ötödik az emberevő élőhalottakról szóló könyvei sorában. Az első rész szimplán a Zom-B címet viselte, ezt pedig a Zom-B Underground, a Zom-B City, és a Zom-B Angels követte.

A Zom-B Baby szeptember 26-án kerül a brit könyvesboltok polcaira, egyszerre megjelenve a különleges, dedikált példányokkal. A limitált példányszámú, aláírt köteteket a rajongók kizárólagosan a WH Smith könyvkereskedésen keresztül szerezhetik majd be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.