Hirdetés

Darren Shan: Áldozat

|

Ezúttal nem folytatódik sem Grubbs, sem Kernel története… most sikolyokat hallgatunk a sötétségben…

Hirdetés

"Már majdnem kiérek a szabadba, amikor hátborzongató suttogás hangzik fel a hátam mögött. "Apróóósááág..." Megfordulok. Nem látok semmit, de tudom, hogy nem vagyok egyedül. Segítségért kiáltanék, de képtelen vagyok. Karmok csapnak elő a sötétből... eltorzult arc... tűzben égő szempár... vicsorgó, durva állkapocs... a démon rám veti magát."

Meglepő módon Darren Shan nem onnan folytatja a cselekményszálat ahol abba hagyta a két főszereplővel, hanem tesz egy kis időutazást. Körülbelül 1500 évet megy vissza a történelembe, akkoriba mikor még az ír szigeteket kelták lakták és a kereszténység még éppen, hogy csak megvetette lábát a szigeteken.

Becnek már csecsemő korában is jobban  kellet küzdenie a túlélésért, mint az átlagos csecsemőknek. Mialatt Papnőnek tanul ez csak még nehezebb lett mivel már a klánjának is nagy szüksége van a segítségére. Életét az sem könnyíti, hogy a démonok feltűnnek és folyamatos halálos veszélyt jelentenek rájuk. Nincs nagy varázsereje az „apróságnak” de ez megváltozik, mikor találkozik Drustal a druidával, aki megmutatja neki a csillagok határtalan mágiájának erejét. Az új mesterével és egy maroknyi emberrel válvetve nekiindulnak hogy a szülőföldjüket megszabadítsák egyszer és mindörökké a förtelems szörnyektől. Nem is gondolják előre mekkora áldozatokkal fog ez az út járni…

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.