Hirdetés

Darren Shan: Árny

|

Bec visszatér, ám vele együtt valami más is... valami szörnyű. Te mit tennél Ha ütött az utolsó órád… ?

Hirdetés

 

 

"Olyan vagyok, mint egy élő szivacs -- felszívok minden emléket. Tolvajnak érzem magam, miközben egy ártatlan érintéssel titkokat lopok. Nem szeretem ezt az ajándékot. Tolakodó és alattomos. Azt hiszem ártalmatlan, de nem vagyok benne biztos. Ha a tudás hatalom, miért érzem magam ennyire egyedül!?"

Az apokalipszis eljött, és a világ elégett. De ez még nem a vég, és a pusztításon kívül az új élet is feltűnt. Bec visszatér, hogy szembenézzen a Démonvilággal. Évszázadokkal a bebörtönzése után, sokkal erősebb, mint azelőtt, de a démonok sincsenek többé egyedül. Valaki más is kikúszott a sötétségből, Bec-cel együtt. Többé már nem Vész herceg az emberiség legnagyobb ellensége!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.