Hirdetés

Darren Shan: Démonmester

|

Grubitsch Grady, akit csak Grubbsnak hív mindenki, hamar rájön az első találkozásakor a Vész hercegével, hogy a világ egyáltalán nem olyan, aminek gondolta. A varázslás lehetséges csak úgy, mint a démonok is léteznek.

Hirdetés

 

 

„ Az ajtó olyan forró, mintha tűz égne odabent. A fához tapasztom a fülemet – de nincs ropogás. Nincs füst sem. Csak valami mélyről jövő, ziháló légzés… és egy különös, csöpögő hang. Ráteszem a kezem a kilincsre. Odabent valaki vihogni kezd mély, rémisztő torokhangon. Valami széthasad a szobában – aztán roppanások, ropogtatás és rágcsálás neszei. Mozdul a kezem. Kinyílik az ajtó. Feltárul a pokol.”

Az író, a könyv első vázlatát már 2001-ben megírta, de tovább nem jutott mivel akkoriban még nagyban munkálkodott a Vámpír könyveken.  2003 volt, amikor újra elővette és végre kiadható formában megírta a könyvet, ám azt gondolta, hogy csak pár részes lesz az egész sorozat. Szerencsénkre ez nem így lett és most már egy tíz részes könyvsorozattal büszkélkedhet, aminek a befejező kötete nem rég jelent meg magyarul.  

Író: Darren Shan

Cím: Démonmester

Eredeti cím: Lord Loss

Megjelenés éve: 2007

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.