Hirdetés

Darren Shan: Fenevad

|

Grubbs már szembenézett a családi átokkal egyszer, mikor féltestvérét mentette meg. Ám mi van, ha ennek jeleit magán észleli?

Hirdetés

„Bezárkóztam Dervish dolgozószobájába. Lihegve kapkodok levegő után. Minden tagom vadul remeg. Eszembe jut az az éjszaka, amikor Bill-E átváltozott, a fenevad, ami lett belőle. Dervishnek ketrecbe kellet zárnia, hogy megvédje tőle a környélbelieket. Különben akit elkap, azt könyörtelenül lemészárolt volna.

Most pedig én változom vérfarkassá?

Nem tudom.”

Mint megtudtuk, Grubbsban hatalmas erő lakozik, ám mégis úgy látszik, hogy utoléri a vég, amitől úgy rettegett. Ismeri a jeleket, melyeket magán tapasztal, de ennek ellenére ugyanúgy fél, hogy elnyeli a végtelen sötétség mikozben a benne rejlő varázserő felveszi a küzdelmett a szörnyeteggel. Mindezek mellet meg kell próbálnia újra visszailleszkedni a normális életbe (már ki tudja hanyaggyára) és harcolnia a pubertás kori problémákkal.

Talán ez a könny büszkélkedhet a sorozatból a legkevesebb akcióval, de váltig állíthatom, hogy a befejezés minden kedves Olvasót kárpótol.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.