Hirdetés

Darren Shan: Végitélet

|

Már az előző könyv végén is érezhető volt, hogy itt valami nagy készülődik. És tényleg.

Hirdetés

 

„Tűz! Körbevesz és éget, vad vörös lángok csapkodnak felém mindenfelől. Máris megperzselődött a karomon a szőr, és tudom, hogy pár pillanat múlva meggyullad mindenem. Elönt a pánik... Semmi mást nem látok, csak a lángokat... Rettenetes üvöltés hallatszik, átható, fülhasogató hang. A dobhártyám berepedne, a szemem pedig kipukkadna, ha nem védeném magamat ösztönösen a varázserőmmel. - Ez kész pokol! - nyögöm.”

Mikor utójára láttuk Grubbst, nem igazán volt biztonságban. Sőt úgy tűnt, hogy a vég, tényleg utolérte. De rájön rövid idő alatt, hogy most már nemcsak a saját élete forog kockán, hanem az egész világ és az emberiség jövője is bajban van. Titkolt varázserejét sem tudja sokáig elrejteni, ha cselekedni akar.

A történet ismét fordulatos, akció dús, és a vérhiánya se lesz az Olvasónak.  Ez egy újabb remek könyv Darren Shan tollából, amit csak ajánlani tudok mindenkinek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.