Hirdetés

Darren Shan: Vérfüred

|

Grubbs Grady úgy gondolta, hogy már tényleg átélt mindent. Ám ismételten nagyot tévedett. Kamera… felvétel… VÉRFÜRDŐ!!!

Hirdetés

 

 

„Ne higgy a mesének! Vidám befejezés nem létezik. Sőt. Befejezés sincs. Az élet megy tovább, két kanyarral odébb már mindig történik valami új. Legyőzhetsz hatalmas akadályokat, dacolhatsz ezer veszéllyel, farkasszemet nézhetsz a gonosszal, a végén dicsekedhetsz is vele, de az még nem a befejezés. Amíg van benned szufla, a történeted pereg tovább…”

A történet nem sokkal a Démonmester könyv után folytatódik. Dervish visszatért ám szörnyű lidérces álmok kísértik ezért Grubbsnak kell folyamatosan felügyelnie rá. Próbálnak normális és démonmentes életet élni ám ez nekik valahogy sosem sikerül. Amikor aztán felkérik Dervish, hogy legyen segítségére egy híres producernek szakértőként, úgy gondolják eljött az ideje a bulinak és a levegőváltozásnak. Ám a forgatás helyszíne sincsen hiába Vérfüredre keresztelve…

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.