Hirdetés

David Eddings: A Varázsló játszmája

|

Egy történet varázslókról, hercegnőkről, háborúról és istenekről.

Hirdetés

A könyv a Belgariad ciklus harmadik köteteként jelent meg, de egyedül is élvezetes olvasmány mindazok számára, akik érdeklődnek a fantasy műfaj iránt. A két főszereplő egyike Garion, aki a nagy hatalmú mágus, Belgarath unokája. De nagynénje sem elhanyagolható, hiszen ő Polgarath, aki szintén legendás varázsló hírében áll. A másik főhős Ce’Nedra, Tolnedra birodalmi hercegnője, aki egyre jobban megkedveli az ifjú Gariont.
A könyv irója David Eddings 1931-ben született a Washington állambeli Spokane-ben. Mindig is érdeklődött a fantasy témakör. A belgariad ciklus azzal a nem titkolt céllal készült, hogy kihasználjon néhány, a műfajra jellemző technikai eszközt és filozófiai elképzelést. Kellemes időtöltést hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.