Hirdetés

Decemberben jelenik meg magyarul Rowling új regénye

|

Tegnap jelent meg Nagy-Britanniában J. K. Rowling első felnőtteknek szóló regénye, a magyar olvasók pedig decemberben ismerkedhetnek meg a kötettel.

Hirdetés

Egymillóan jegyezték elő J. K. Rowling: The Casual Vacancy című regényét Nagy-Britanniában, ahol tegnap jelent meg a Harry Potter-sorozat írónőjének első felnőtteknek szóló könyve.

Rowling új könyve várhatóan december közepén kerül majd a magyar könyvesboltok polcaira a Gabo Kiadó gondozásában. A regény egyelőre még nem jegyezhető elő, és "Átmeneti üresedés" munkacímen emlegetik.

A regény egy Pagford nevű kisvárosban játszodók, ahol mindenkit sokkol a 40-es évei eleján járó Barry Fairweather hirtelen halálhíre. A város kívülről egy idilli helynek tűnik macskaköves utcáival, piacterével és régi apátságával, de ez csak a látszat. A gazdagok háborúban állnak a szegényekkel, a gyerekek a szüleikkel, a feleségek a férjeikkel, és így tovább. Most pedig, hogy Barry meghalt, a városi tanácsban megüresedett helyéért a kisváros lakói soha nem látott harcot fognak vívni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.