Hirdetés

Dennis Lehane: Viharsziget

|

Az elmegyógyintézetek elzárt részeiben olyan őrült bűnözőket őriznek, akiknek tetteit még elképzelni is szörnyű. A betegek őrzésére a „viharszigeten” található Ashecliffe Elmegyógyintézet volt a legalkalmasabb, egészen 1954 nyaráig…

Hirdetés

 

 

Azon a nyáron rejtélyes körülmények között eltűnik a kulcsra zárt szobájából egy nő, akit gyermekei brutális meggyilkolása miatt vittek a viharszigetre. A nő megkeresésére Teddy Daniels szövetségi rendőrbírót küldik, aki hamar egyéb furcsaságokat észlel az elmegyógyintézetben.

Közben kitör a vihar, a kompok nem járnak, így Daniels bizonytalan időre a szigeten reked. A falak titkos és kegyetlen, betegeken végzett kísérletekről suttognak – minden orvos gyanúsnak, minden őrült áldozatnak látszik. Daniels kétségbeesettem próbálja kideríteni az igazságot, miközben egyre sűrűbb és ijesztőbb hallucinációk gyötrik halott feleségéről…

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.