Hirdetés

Derek Landy: Skrupulus Fondor

|

Skrupulus Fondor kiváló detektív és a világ legelegánsabb mágusa. Egy apróságot majd elfelejtettem. Skrupulus Fondor halott…

Hirdetés

 

Stephanie 12 éves. Egy nap nagybátyja, a híres író Gordon Edgley meghal. Végrendelete alaposan felfordítja a kis Stephanie életét. A jól megszokott hétköznapok álcája mögött, gonosz erők készülnek háborúra. Ez azonban nem akadályozza meg Stephaniet és Fondort, hogy előkerítsék Edgley gyilkosát.
Derek Landyről annyit érdemes tudni, hogy korábban horrorfilmekhez írt forgatókönyvet. 1974-ben született Írországban. Ez a könyve 2007-ben jelent Skulduggery Pleasant címen. A műnek további 5 folytatása készült, melyből az utolsó 2011-ben jelenik meg. Magyar nyelvre Juhász Viktor fordította és az Ulpius-ház kiadó jóvoltából látott napvilágot. Kellemes időtöltést hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.