Hirdetés

Dishonored - könyvformát kapott a videojáték

|

Ha elkapott a Dishonored hangulata, akkor most regényformában is megismerheted a játékot.

Hirdetés

A dark fantasy és a steampunk elemek ötvözetével egy igazán különleges hangulatú videojáték került a piacara 2012-ben: a Dishonored. Most, hogy a játékosok legnagyobb örömére a második része is elkészült, a sztori felvezetésére Adam Christopher tollából készült egy regény. A könyv pedig most magyarul is megjelent.

 

Hirdetés

Az alábbi trailer remek kis ízelítőt kapjunk a Dishonored hangulatából:

A könyv pedig pontosan ott fog befejeződni, ahol a játék kezdődik, így az olvasónak-játékosnak egy rendkívül komplex élményben lehet része.

A fülszöveg pedig a következőt ígéri:

A többszörös díjnyertes dark fantasy videojáték különleges világa regényben is életre kel!

Emily Kaldwin császárnő kettős életet él Dunwallban: az uralkodói teendői mellett apja, Corvo Attano képzi a lopakodás, harc és orgyilkosság művészetében. A birodalom ismét sötét idők elé néz: nemrég egy titokzatos férfi érkezett a városba, és a Bálnavadászok élére állt, méghozzá olyan képességek birtokában, melyeknek a létezése már éppen kezdett feledésbe merülni. Emily és Corvo életre-halálra folyó hajszába veti magát: ha nem lebbentik fel a fátylat rejtélyes ellenségükről, akkor minden igyekezetük dacára bekövetkezik az elkerülhetetlen pusztulás.

Az első Dishonored videojáték 2012-ben jelent meg, és egy olyan kitalált viktoriánus kori világban játszódik, amiben egyaránt létezik a mágia és a technológia, játékosok milliót ejtve rabul. Az elnyomó rendszer és a vele járó korrupció, a bálnazsírral való fekete kereskedelem az ipari negyedben, a patkányok által terjesztett halálos betegségek, valamint a különleges birodalmi katonák, fedőszervezetek és aktivisták rendkívüli élettel töltik meg ezt a világot, amely immár regény formájában is elkápráztatja a rajongókat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.