Hirdetés

Dörnyei Kálmán: Kaland Nélkül

|

A négy kalandozó csak iszogat békésen, míg körülöttük boszorkánymesterek, tünde mágusok és egyéb mágikus lények vívják életre-halálra szóló harcukat.

Hirdetés

 

 

Az alaptörténet nagyon egyszerű. Adva van négy szakadt kalandozó, akik egy asztalhoz keverednek a Sárga kígyó nevezetű, kétes hírű fogadóban. Elhatározzák, hogy egy egész napig nem vállalnak el semmilyen feladatot, mellőzik a kalandokat. Mindeközben az egyik emeleti szobában megtalálják egy törp holttestét…

 

Dörnyei Kálmán neve ismerősen csenghet mindazok számára, akik jártasak a magyar sci-fi és fantasy irodalomban. Ezt a könyvet 2001-ben írta. Jó szórakozást hozzá mindenkinek!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.