Hirdetés

Ed McBain: Zsaruk

|

New York legkeményebb körzetében próbálnak helytállni a könyv hősei, név szerint Meyer Meyer, Haves és Carella nyomozók.

Hirdetés

 

A világszerte közismert író könyve, a Byrnes hadnagy által vezetett 87-es körzet mindennapjaiba nyújt bepillantást. Számtalan izgalmas helyzettel, felszült szituációval és nevetést okozó történettel szórakoztatja az olvasóközönséget a szerző. A történet csavaros és teljesen élethű, hiszen minden nyomozóval előfordulhat, hogy téves döntést hoz vagy rosszul méri fel az eseményeket. Egy Süketnek nevezett ismeretlen tartja félelemben a környék gazdagabb polgárait. Az államügyész küld erősítést hőseink körzetébe, hogy elejét vegyék az újabb gyilkosságoknak. Az egyetlen biztos nyom az, hogy az elkövető nagyothalló készüléket visel.
Az író New York-ban született 1926-ban. Eredeti neve Salvatore A. Lombino. 1944-ben csatlakozott a tengerészgyalogsághoz, de szerencsére élesben nem kellett harcolnia. 1952-ben hivatalosan is megváltoztatta a nevét Evan Hunterre. Ed McBain néven számos, a 87-es körzetben játszódó regényt írt. A szóban forgó könyv eredetije 1968-ban jelent meg. Kellemes időtöltést hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.