Hirdetés

Eduard Klein: A halottak útja

|

A Halottak Útján még senki nem kelt át élve. Vagy mégis? A regényből kiderül!

Hirdetés

 

„Ez tehát az Elfelejtett Város, az inkák építette rejtélyes sziklavár, amelyet oly régóta hiába keresnek! Az előcsarnok sötét bejárata előtt két roppant kőoszlop magasodik. Faragványok borítják mindkettőt: gonosz indulatú démonok és fegyveres harcosok, különös, vad alakok és ijesztő arcok. Az indiánok hiedelmei szerint itt kezdődik a Halottak Útja. Azt rebesgetik, hogy a terem mélyén rejlő hatalmas sziklakapu mögött ível a Pókhálóhíd, amelyen csak az juthat át, aki jól használta föl az életét, aki bölccsé lett.”

 

Eduard Klein német író, 1923-ban született Bécsben és 1999-ben halt meg Berlinben. Számos könyvet írt. Az ő keze nyomát dicséri többek között Az Indián első és második része, valamint számos kalandregény is. Kellemes olvasást!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.