Hirdetés

Egy éves a Könyvmolyz!

|

Sok víz lefolyt a Dunán és sok változáson mentünk keresztül mi is, de végül megértük: minisite-unk ma tölti első születésnapját!

Hirdetés

 

Elsősorban szeretnénk elnézést kérni Tőletek az utóbbi időszakban tapasztalható pangásért, mert a vizsgák mindennyiunkat lefoglaltak egy kicsit. De örömmel jelenthetem: a jövő héttől újra beindul a nagyüzem és megszaporodik az anyagok száma a blogon.

A második és talán a fontosabb dolog, hogy születésnapunkat ünnepeljük, ugyanis a mai nappal betöltöttük első életévünket. Ezuton szeretnénk megköszönni annak a napi több száz Látogatónak, akik eddig (és remélhetőleg a jövőben is) minket választottak, hiszen nélkületek - legyen bármilyen minőségű a munka - nem jutottunk volna soha idáig. Egy szó mint száz: köszönjük megtisztelő figyelmetek, s igyekszünk továbbra is a lehető legigényesebb munkával kiszolgálni igényeiteket a könyvek világának terén!

 

Maradunk Tisztelettel:

PL

Nananita

Welmy

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.