Hirdetés

Eladó Mr. Darcy háza

|

Potom 11 millió dollárért megvásárolható az az épület, amely Jane Austent a Büszkeség és balítélet című könyvében Mr. Darcy birtokának leírására inspirálta.

Hirdetés

 

Jane Austen rajongói között aligha akad olyan, aki ne tudná, mi is az a Pemberley. A Büszkeség és balítélet című regényből a férfi főhős, Mr. Darcy birtokáról beszélünk, mely a regény leírásai szerint egy párját ritkító szépségű ingatlan volt. Most árulják azt az épületet, amely Austen-t inspirálta Pemberly megálmodásakor – írja a curbed.com.

A cikk szerint 11 millió dollárért árulják a Wentworth Woodhouse névre keresztelt ingatlant. A kastély igencsak királyi méretű: kétszer akkora, mint a Buckingham-palota.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.