Hirdetés

Előkelő helyen egy magyar szakácskönyv

|

A magyar séf első szakácskönyve a világ legjobbjai között szerepel.

Hirdetés

A World Cookbook Award 1995 óta rangsorolja a világ különböző országaiban megjelenő szakácskönyveket, gasztronómiai kiadványokat. Az immáron évente megjelenő 25-26 ezer könyvből szakmai zsűri választja ki az országonkénti legjobbakat, és jelöli a kategóriagyőzteseket, illetve a fődíjast.
Még december közepén érkezett a hír, hogy 2010-ben a WCA megméretésén a Book Kiadó két könyve is díjat nyert. Bereznay Tamás Süteményeskönyve a Best Chef Book elismerést kapta, míg Segal Viktor Színek és ízek című kötete a Best Cookbook Design kategória győztese lett. Egyúttal bejelentették, hogy ez utóbbi képviseli hazánkat a Best Cookbook of the Year fődíjért folytatott versengésben.

 

Forrás: kithirlevel.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.