Hirdetés

Előzetes – Alex Flinn: Beastly (A szörnyszívű)

|

Úgy tűnik, virágkorukat élik a klasszikus történetek újragondolásai – Alex Flinn A Szépség és a Szörnyeteg meséjét álmodta bele egy mai környezetbe.

Hirdetés

Egy chatszobában reménytelen bolondoknak tűnő társaság tartja első gyűlését: egyikük békává változtatott királyfinak, másikuk a kis hableánynak állítja be magát. A látszat azonban csal – vannak köztük nagyon is valós átkokkal küszködők is… Beszélgetésük egyik résztvevője hozzálát, hogy elmesélje nekik átváltozásának történetét: Kyle-t egy boszorka szörnyeteggé változtatta.

Adott minden klasszikus kellék: egy öntelt ifjú, egy őt megleckéztetni vágyó vajákos nőszemély és egy szörnyű átok. Kyle Kingsbury egy neves magániskola népszerű diákja, rengeteg pénzzel, befolyásos szülőkkel, szép külsővel és romlott belsővel. A fiú kilométerekkel társai felett érzi magát, önző és beképzelt. Soha nem gondolja, hogy viselkedéséért valaki büntetést szabhat ki rá – egészen addig sorsfordító irodalomóráig, amikor egy boszorkány megátkozza őt. A varázslat karmos, szőrös, torz csúfsággá teszi Kyle-t, aki csak akkor törheti meg az átkot, ha talál egy lányt, aki tudná őt így is szeretni…

Alex Flinn egy Long Island-i születésű írónő. Mindössze öt éves volt, mikor édesanyja azt mondta neki, hogy egyszer majd író válhatna belőle… Alex középiskolás évei alatt rengeteget írt, de akkor még egyik alkotását sem fejezte be. Operát tanult a főiskolán, majd jogi egyetemre ment – akkoriban vetette papírra első könyvének, a Breathing Underwater-nek az első vázlatait. Eddigi legnagyobb sikere a Beastly; a regény filmváltozata 2011 júliusától kerül a magyar mozikba.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.