Hirdetés

Előzetes - Alex Miller: Lovesong

|

Alex Miller: Lovesong című regénye tavaly az Év Könyve lett Ausztráliában, pár napon belül pedig magyar nyelven is megjelenik.

Hirdetés

 

Sabiha és John különleges, tragikus szerelmi történetét tárja elénk Alex Miller a hamarosan nálunk is megjelenő, Lovesong című regényében. Sabiha nagynénjével Párizs külvárosában üzemelteti a Café Chez Dom-ot, ahol kínai ételeket főznek és menedéket nyújtanak a Franciaországba vándorolt észak-afrikai menekülteknek. Egy nap az ausztrál John is betéved a vendéglőbe, és mikor találkozik Sabihával, mindkettőjük élete örökre megváltozik. Évekkel később Melbourne-ben telepednek le és alapítanak családot, de John-t még mindig kísértik a Párizsban hagyott titkok. John mesélni kezd Kennek, az idős írónak, és megelevenedik előttünk életük sötét szakasza.

 

A londoni születésű ausztrál író, Alex Miller eddig tíz könyvet írt, melyekből számos regényt a szakma is díjazott. A 2009-es megjelenésű Lovesong az író kilencedik regénye, mely 2011-ben Ausztráliában elnyerte az Év Könyve címet. A magyar olvasóközönség elsőként ezzel a művével ismerkedhet meg.

 

 

Várható megjelenés: 2012. szeptember 17.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.