Hirdetés

Előzetes - Amy Kathleen Ryan: Ragyogás

|

Idén ősszel nálunk is megjelenik a Ragyogás című regény Amy Kathleen Ryan tollából.

Hirdetés

 

A Ragyogás  Amy Kathleen Ryan "Sky Chasers" sorozatának első része.

A könyv főszereplője egy Waverly nevű lány, aki egész életét egy űrhajón töltötte: soha nem járt a Földön. Ő az első lány, aki az űrben született, bolygónkat pedig csak a szülei és az öregek meséiből ismeri. Az egész legénységgel egy messzi bolygó felé tartanak, amit a Föld után második otthonként akar benépesíteni az emberiség.

 Wawerly időközben tizenöt éves lett, de még mindig csak utaznak. Zsenge koruk ellenére barátja, Kieran megkéri a kezét – de ahelyett, hogy esküvőjüket tervezgetnék, váratlan események borítják fel életüket. A szövetségesnek hitt űrhajók megtámadják őket, és minden nőt elrabolnak a fedélzetről. A két fiatalnak meg kell küzdenie az ellenséggel, hogy megmentség saját magukat és szeretteiket.

Várható megjelenés: 2012. október 18.

A könyvhöz egy előzetes videó is készült, íme:

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.