Hirdetés

Előzetes - Anne Holt: 1222

|

Anne Holt krimiíró legújabb regényében 1222 méter magasan, egy hóvihar miatt elszigetelt hegyi szállóban keressük a gyilkost.

Hirdetés

Egy norvég vonat 1222 méter magasban elakad a jeges síneken, miközben ádáz hóvihar tombol. A 269 utas a túlélés érdekében kénytelen elhagyni a mozdíthatatlan vonatot, hogy egy elhagyatott hegyi szállón keressen menedéket a szörnyű időjárás elől. Miközben a megmentőikre várnak, hajnalban egyiküket holtan találják. A gyilkos köztük van, de mindentől elzárva, 1222 méter magasban nem várhatnak külső segítséget a bűntény felderítésére.

Az utasok között ott van Hanne Wilhelmsent, a nyugalmazott rendőrfelügyelőnő is. A többiek őt kérik meg, hogy találja meg a gyilkost, mielőtt az újra lecsapna. Hanne azonban ódzkodik a feladattól, és szíves örömest választaná inkább a boldog tudatlanságot. Miközben a rendőrnő azon gondolkozik, hogy elvállalja-e a rá bízott feladatot, vagy inkább bízza rá a majd kiérkező hatóságokra, a pánik egyre jobban fokozódik az utasok között. Ami pedig a legrosszabb, úgy tűnik, nem csak a gyilkos ad okot az aggodalomra.

Anne Holt 1993 óta publikálja regényeit, melyek azóta öt nyelven, 25 millió példányban keltek el világszerte. Az írónő Norvégia volt igazságügyi minisztere, de dolgozott már ügyvédként, televíziós hírszerkesztőként és újságíróként is. Jelenleg Oslóban él élettársával és lányával, és folyamatosan új könyvekkel örvendezteti meg a krimi- és thriller-rajongókat.

Várható megjelenés: 2012 (pontos dátumot még nem tudni)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.