Hirdetés

Előzetes – Aprilynne Pike: Szárnyak

|

Szeretnél tündér lenni?

Hirdetés

Sok kislány álmodozik arról, hogy olyan lesz, mint a kedvenc meséje hősnője: hercegnő, tündér… Laurel nem is gondolja, hogy számára megelevenedhet a mese. Egy napon Laurel rájön, hogy ő valójában egy tündér, akit azért küldtek az emberek közé, hogy őrizze Avalon kapuját. Hirtelen belecsöppen a tündérek és a trollok közötti évszázados háborúba, miközben az emberek és tündérek világa között őrlődik…

A Szárnyak Aprilyenne Pike első regénye, mely rögtön a New York Times sikerkönyve lett. Pike gyerekkora óta ír tündérmeséket, a honlapja megfogalmazása szerint „gyermekként hiperélénk fantáziája volt”. A Lewis-Clark State Collage-en diplomázott kreatív írásból, de évekig várnia kellett, mire beteljesülhetett az álma, és tevékenyen az írással foglalkozhatott. Férjével, Kenneth Pike-al első látásra egymásba szerettek; majd 18 hónapnyi levelezés és néhány hétnyi valódi randizgatás után összeházasodtak. Aprilyenne Pike jelenleg Arizona-ban él férjével és három gyermekükkel – a Szárnyak című regényét pedig már két folytatással is bővítette. 

Várható megjelenés: 2010 novembere

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.