Hirdetés

Előzetes – Asa Schwarz: Nefilim

|

Nova csak a környezetvédelemért szeretett volna harcolni, de egy nem várt fordulattal egy brutális gyilkosság első számú gyanúsítottjává válik. A lánynak saját kezébe kell vennie az ügyet, hogy bebizonyítsa ártatlanságát…

Hirdetés

Nova Barakel elszánt Greenpeace-aktivistaként a betöréstől és a vandalizmustól sem riad vissza, hogy kinyilváníthassa véleményét és terjessze a környezetvédelem eszméit. Legújabb akciója is ezt mutatja: betör egy energetikai cég vezetőjének a házába egy festékszóróval, hogy különböző szlogenekkel firkálhassa tele a falat. Nem lenne meglepetés, ha ezután Nova a rendőrségen kötne ki, de a lány álmában sem gondolta volna, hogy a „látogatás” után gyilkossággal vádolják. A házban Nova a cégvezető hullájára bukkan, majd mikor ijedtében hanyatt-homlok elmenekül, az árulkodó nyomok őt teszik az első számú gyanúsítottá. Nova nyomozni kezd, hogy megtalálja a valódi gyilkost…

Asa Schwarz Stockholmban él férjével és lányával. Kedvenc könyvei Patrick Süskind A parfüm című regénye és A Gyűrűk Ura-trilógia. 2005-ben publikált íróként, első könyvei csak Svédországban jelentek meg. A Nefilim az első, nemzetközi piacon is megjelent regénye, amely a Nova Barakel karaktere köré tervezett sorozat első része.

 

Várható megjelenés: 2011 októbere

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.