Hirdetés

Előzetes - Az ötven árnyálat trilógia 2. és 3. része

|

Megjelenése óta hazánkban is a sikerlisták élén tanyáz E. L. James: A szürke ötven árnyalata című regénye, így nem is volt kérdés, hogy a trilógia többi részével is megismerkedhetnek a magyar olvasók.

Hirdetés

                               

   

 

A mamipornónak is becézet könyv mindenhol tarol, ahol csak megjelenik - nálunk sem volt ez másképp. Anastasia Steele, a fiatal egyetemista lány és Christian Grey, a zsenge kora ellenére milliós bankszámlával rendelkező üzletember kapcsolatát boncolgató trilógiának erotikus hangvétele hozta meg a sikert. E. L. James cseppet sem szégyenlős módon tárja fel nekünk szereplőinek hálószobatitkait, de emellett érzelmeiket, lelkivilágukat is.

Várható megjelenések:

A sötét ötven árnyalata (2. rész): 2012. augusztus 15.

A szabadság ötven árnyalata (3. rész): 2012. október 15.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.