Hirdetés

Előzetes - Blake Crouch: Wayward Pines

|

Blake Crouch trilógiájának első része - melyből már készítik a tévésorozat-adaptációt - hamarosan magyar nyelven is megjelenik.

Hirdetés

 

Blake Crouch trilógiájának helyszíne az idilli Wayward Pines városa. A történet szerint azonban a kis településen már két különleges ügynöknek is nyoma veszett - az ő megkesesésükre érkezik Ethan Burke. Mielőtt azonban kapcsolatba lépne a helyi hatóságokkal, baleset éri, a kórházban pedig igazolvány, mobiltelefon és aktatáska nélkül tér magához. Ahogy pedig végre elkezd nyomozni, a válaszok helyett csak egyre több hátborzongató kérdést talál...

A Wayward Pines-ra már a televízió is le csapott: a Fox idén mutatja be a trilógiából készített sorozatot. A könyv magyar fordítását kiadó Agave Könyvek pedig azt ígéri, hogy egy-egy hónap eltéréssel mi is megismerkedhetünk a teljes trilógiával: a tervek szerint A pokol kapujában című második rész februárban, Az utolsó város című befejező rész pedig márciusban kerül a könyvesboltok polcaira.

Várható megjelenés: 2015. január 27.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.