Hirdetés

Előzetes - Bud Spencer: 80 év alatt a Föld körül

|

Hamarosan magyar nyelven is megjelenik a hagymás bab és a csattanós pofonok koronázatlan királya, Bud Spencer önéletrajzának második része.

Hirdetés

 

2010-ben olvashatták először a magyar olvasók Bud Spencer önéletrajzát, amely Különben dühbe jövök címmel jelent meg  - reflektálva a színész egyik leghíresebb, Terence Hill-el közös filmjére, a Különben dühbe jövünk című alkotásra. Kis hazánkban még a mai napig  több generációt szögeznek a televízókészülékhez a színészpáros filmjei, így az önéletrajzot a hazai olvasók között nagy érdeklődés övezte. Bud Spencer-nek azonban még bőven akadt mondanivalója, melyet önéletrajzának folytatásában, a 80 év alatt a Föld körül című könyvben közöl rajongóival. A könyvet az előzőhöz hasonlóan Lorenzo De Luca esszéista és forgatókönyvíró közreműködésével írta meg.

A folytatásban Bud Spencer többek között a forgatásokról mesél, üzleti sikereiről is kudarcairól is beszámol, valamint magánéletéről is oszt meg információkat. Ezen kívül a színész kollégáit, pályatársait is méltatja - köztük elsősorban természetesen Terence Hill-t, akivel a legtöbbet dolgozott együtt, és akival ami napig baráti viszonyt ápol. Bud Spencer arra is helyet hagyott könyvében, hogy rajongói által feltett kérdésekre válaszoljon.

Ezzel egy időben újra kiadják az önéletrajz első részét is, az új kötethez illeszkedő borítóval. 

 

Várható megjelenés: 2014.10.01.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.