Hirdetés

Előzetes - Carlo A. Martigli: 999 – A titkok titka

|

Történelmi titkok és egy főhős, aki őrzi őket, valamint egy sikeres olasz író – ezek a 999 összetevői.

Hirdetés

1486-ot írunk: a pápa eretnekké nyilvánította Giovanni Pico della Mirandola-t. Pico bűne az volt, hogy Rómába hívta Itália tudósait az általa felállított 900 tézis megvitatására. Ezek a tézisek a vallással, a filozófiával, a természetfilozófiával és a mágiával foglakoztak – az egyes tételek témai pedig egy-kettőre kivívták a vallási vezetők haragját. Pico azonban - állítólag – ezeken kívül felállított még 99 tézist, melyek újraértelmezik a három világvallást.

523 évvel a tételek felállítása után, 2009-ben egy Guido de Mola nevű férfi rejtélyes küldeményt kap. A csomag feladója Mola nemrég elhunyt nagyapja, aki egy levelet és két kéziratot küldött unokájának. Mola felfedezi, hogy Pico 99 tézise generációk óta az ő családjára van bízva – most pedig ő az egyetlen, akinek védelmezheti ezt a titkot…

Carlo A. Martigli olasz író, újságíró, irodalmi ügynök. A Pisa-i Egyetemen diplomázott, majd újságíróként és bankban is dolgozott, míg végül elérte első írói sikereit. A tavaly megjelent 999 – A titkok titka az utóbbi évek egyik legnagyobb könyvsikere Olaszországban.

Várható megjelenés: 2010.11.25.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.