Hirdetés

Előzetes - Charlaine Harris: Vörös telihold (True Blood IX.)

|

Ez már az utolsó előtti rész – a Sookie Stackhouse pedig most sem számíthat nyugalomra…

Hirdetés

A Vörös teliholdban tovább bonyolódnak a természetfeletti lények közötti harcok, Sookie pedig most is benne van ebben a szűnni nem akaró, véres háborúban. A vámpírok már rég felfedték magukat, de most az alakváltók is arra készülnek, hogy hivatalosan is bemutatkozzanak az emberiségnek. Sookie-t ezzel nem is érné különösebb meglepetés, mivel nem egyet ismer közülük – sőt, telepatikus képességeivel tulajdonképpen ő is közéjük sorolható. Az embereknek azonban a vámpírok megjelenése is elég nagy sokk volt; vajon mit szólnak, ha megtudják, hogy például a helyi kocsmáros teliholdkor skót juhásszá változik?

Először minden rendben és békésen halad, de Sookie hamarosan kénytelen szembesülni egyik alakváltó barátja halálával. A gondolatolvasó lány képességeit bevetve szeretné megtalálni a gyilkost – az ilyesfajta nyomozás pedig lassan már rutinfeladat lesz neki. A kutakodás közben azonban nem sejti, hogy a természetfelettiektől szinte hemzsegő szülővárosát sokkal nagyobb veszély fenyegeti…

Várható megjelenés: 2010 novembere

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.