Hirdetés

Előzetes - Cladia Gray: Balthazar

|

Az Evernight-sorozatból megismert vámpír, Balthazar visszatér: Claudia Gray hamarosan megjelenő regényében az ő történetét ismerhetik meg az írónő rajongói.

Hirdetés

 

Claudia Gray négy részes Evernight-sorozatából már ismerhetik az írónő rajongói Balthazar-t, aki a történet egyik kulcsszereplője volt. Gray-nek nagyon a szívéhez nőhetett ez a karakter, mert a sorozat befejezése után egy teljes kötetet szentelt annak, hogy folytassa Balthazar történetét, és megadja neki a boldogabb befejezés lehetőségét.

 

A karakter nevét viselő regényben Balthazar, a vámpír újra szembenéz régi ellenségeivel, akik több száz évvel ezelőtt kiirtották a családját és vérszívóvá választották. A gonosz és nagy hatalmú vámpír Redgrave most az Evernight Akadémia egyik régi, halandó diákjára veti ki a hálóját: Skye Tierney-re. Mikor Skye felfedezi természetfeletti képességeit, rögtön céltáblává válik: Redgrave a saját hasznára akarja fordítani a lány különleges erejét. Balthazar Skye segítségre siet, de nem csupán önzetlenségből – remek alkalmat lát arra, hogy végre bosszút állhasson Redgrave-en. A harc és a menekülés közben azonban Balthazar és Skye közel kerülnek egymáshoz – így a magányos vámpír talán társra is találhat védencében.

 

Claudia Gray a manapság divatos vámpíros-romantikus könyveket ír, de a nyakra-főre kiadott, sokszor kritikán aluli kötetek között kellemes csalódásként érhette az olvasókat az Evernight-sorozat. Bár Gray regényei valószínűleg nem fogják beírni magukat az irodalomtörténetbe, írásai mégis kiemelkednek a műfaj tucatkönyvei közül: kellemes, fordulatos olvasmányok. Az írónő többi művéhez hasonlóan a hamarosan megjelenő Balthazar is nő olvasóknak ajánlott.

 

Várható megjelenés: 2012.10.30.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.