Hirdetés

Előzetes - Darren Shan: A végzet szentélye

|

A végzet szentélye című kötettel harmadik, és egyben utolsó előtti részéhez érkezett Larten Crepsley regényes története.

Hirdetés

 

Harmadik részéhez érkezett Larten Crepsley regényes története.  Ez a sorozat Darren Shan tizenkét részes Vámpír-könyveinek "spin-off"-ja, és főszereplője az a Mr. Crepsley, aki a Rémségek cirkuszában félvámpírrá tette Darren-t, és sok-sok kötetetn keresztül tanítómestere volt. A sorozat rajongóinak körében nagy népszerűségnek örvend Larten karaktere, így amikor Darren Shan úgy döndött, hogy négy könyvet is ír Mr. Crepsley előéletéről, olvasói nagy lelkesedéssel fogadták.

Külföldön már 2010-ben megjelent a sorozat első része - amely magyarul a Gyilkos születik címet kapta - de a hazai rajongóknak bizony sokat kellett várniuk Larten történetére.  Eredeti nyelven már mind a négy rész elérhető volt az olvasók számára, amikor idén végre magyar fordításban is megjelent a Gyilkos születik. Szerencsére azonban a kiadó nem várokaztatja tovább a rajongókat: azóta már kiadták a Tengernyi vér címet viselő második részt is, hamarosan pedig a harmadik, A végzet szentélye című rész is felkerül a könyvesboltok polcaira.

Várható megjelenés: 2014. november 4.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.