Hirdetés

Előzetes – Darren Shan: Kojaszan

|

Gyerekek és szellemek találkozásának története az ifjúsági horror mestere, Darren Shan tollából…

Hirdetés

 

Kojaszan fél átkelni a hídon és együtt játszani a többi gyerekkel a temetőben – ez a szórakozás túl ijesztő, túl hátborzongató számára. A visszataszító szellemek halálra rémítik őt; úgy érzi, soha senki nem veheti rá, hogy betegye a lábát a sírok közé. Álláspontja azonban egy-kettőre megváltozik, mikor szeretett húgának lelkét elragadják a temető túlvilági lényei. Kojaszannak le kell győznie félelmeit, hogy megmenthesse testvérét: utána kell mennie a szellemek és a gonoszság uralta helyre…

Darren Shan a 2006-os World Book Day-re írta ezt a kisregényt. A WBD-re kiadott, limitált példányszámban nyomtatott novellákat egy fontért értékesítik minden évben Angliában. Shan-nak kapóra jött ez a lehetőség, hiszen már legalább egy évvel a kiadás előtt motoszkált benne a Kojaszan megírásának gondolata. Az ihletet egy 2005-ös, Japánban tett kirándulás adta – azon belül is egy temetői séta.

Várható megjelenés: 2011.11.22.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.