Hirdetés

Előzetes – Dora Craiban: Fénytörés

|

A Fénytörés egy trilógia első része, amely egy fiatal lány gyilkos harcáról szól az őt uraló gyilkos ösztönökkel.

Hirdetés

A mindössze tizennyolc éves Helena sorozatgyilkos: fiatal fiúkat csábít el, hozzájuk költözik, majd megöli őket. A lány nem tudja visszafogni a benne élő démonokat és nem tud ellenállni a késztetésnek: vért akar. Helena úgy érzi, hogy sohasem szabadulhat meg az őt irányító szörnyeteg énjétől – de talán téved.

Egy nap Helena súlyos autóbalesetet szenved – ekkor megváltozik minden. Az úgynevezett Gyógyítók családjához keveredik, akik évszázadok óta bírnak a gyógyítás eltitkolt, természetfeletti képességével. A család jelenleg három testvérből áll, és egyikük, Jeremy mindent megtesz, hogy kigyógyítsa a lányt a gyilkolási vágyból. A fiúnak feltett szándéka, hogy Helena-ból kiölje a vérszomjat és segítse őt egy új, normális élet kialakításában – Jeremy eősfeszítései azonban nem mindig bizonyulnak elégnek…

A Fénytörés a Helena-trilógia első része.

Várható megjelenés: 2011 júniusa

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.