Hirdetés

Előzetes - Drienyovszki Eszter: túlélőszótár hátizsákosoknak

|

Ne számítsunk egy hagyományos, turistáknak szóló könyvre…

Hirdetés

 

Valamikor 2009 nyarán, Drienyovszki Eszter két hónapot töltött Oroszországban ösztöndíjasként. Egy olyan környezetbe csöppent, ahol a világ minden részéről származó figurákkal fedezte fel Moszkvát. Eszter, a hátizsákosként ott tapasztalt dolgokat írta le könyvében, ezzel is egyfajta tanácsokat adva az Oroszországba utazó diákoknak. Nem egy hagyományos útikönyvről van szó. Nincs benne leírva a különféle nevezetességek történelme, ellenben megtudhatjuk, hogy az oroszoknak 8 féle kifejezése van az ittasra. A fiatal lány szócikkek formájában kalauzol minket, igaz ezek a szócikkek sem szokványosak. Így lehetséges az, hogy az L betűnél kap helyet „Lucian, a lassú spanyol fiú”.
Eszter saját kiadású könyvét február 10.-én mutatja be a U26 Clubshop-ban, ahol szívesen dedikálja is könyvét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.