Hirdetés

Előzetes - E.L. James: A szürke ötven árnyalata

|

A világhírű Fifty Shades-sorozat első része hamarosan magyarul is megjelenik.

Hirdetés

 

Christian Grey, a fiatal milliárdos mocskos hálószobatitkokat őriz: BDSM-kapcsolata van egy egyetemista lánnyal, Anastasia Steele-vel. Aki nem tudja, mit is jelent a BDSM, annak a könyv elolvasása előtt nem árt tudni, miről is van szó: ez olyan szexuális játékok gyűjtőneve, melyekhez alapkellékek a bilincs, az ostor, és az egyéb szadista-mazochista eszközök. A történet bővelkedik az erotikában - E. L. James különös részletességgel meséli el, mit is csinál Christian és Anastasia a zárt ajtók mögött. A pár között különös vonzalom alakul ki, melynek egyikük sem tud ellenállni - de minden alkalommal Christian feltételei és vágyai diktálják kapcsolatuk szabályait.

A trilógia első része elsöprő sikert aratott az Egyesült Államokban: tulajdonképpen kifosztották érte a könyvesboltokat. A sötét titkokat őrizgető milliárdos és a (kezdetben) szűzies viselkedésű lány különös kapcsolatának története rabul ejtette az olvasókat, de még Hollywood-ot is - már folynak a tárgyalások a megfilmesítési jogokról.

Várható megjelenés: 2012 júniusa

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.